enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 10:19

Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και StartUpGreece "JoinForces":Πρόσκληση σε δυνητικούς & νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Χρηματοδοτήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για StartUpGreece JoinForcesΞεκίνησε με επιτυχία η Πρωτοβουλία "JoinForces" του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η έναρξη της, πραγματοποιήθηκε κατά την 81η ΔΕΘ 2016 με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε μεγάλες επιχειρήσεις να προσφέρουν ως χορηγοί σημαντική βοήθεια σε δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-up επιχειρηματίες, για να αναπτύξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece συμμετέχουν αρχικά επτά (7) μεγάλες επιχειρήσεις-Οργανισμοί, που σε πρώτη φάση θα στηρίξουν πάνω από 100 δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-Up επιχειρηματίες.

Οι χορηγοί θα παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες συμβουλευτικής - καθοδήγησης και άλλες παροχές, μοιράζοντας την πολύτιμη εμπειρία τους και αναβαθμίζοντας το σύνολο του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Οι πρώτες μεγάλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece είναι:

Να σημειωθεί, ότι στην Πρωτοβουλία προστίθενται συνεχώς νέες εταιρείες, όπως η Businesswith, η Masterphone, η ALERTit, η Redcall, η Redware, η IP Consultants, η Stellar Light.

Πως λειτουργεί;

O ενδιαφερόμενος εγγράφεται ως μέλος της κοινότητας του StartupGreece (Login) και αρκεί να δηλώσει ενδιαφέρον επιλέγοντας το κουμπί «Με ενδιαφέρει». Από αυτό το σημείο και έπειτα ο χορηγός θα ειδοποιηθεί για τους ενδιαφερόμενους και θα επιλεγούν οι ωφελούμενοι της χορηγίας σύμφωνα με τον τρόπο επιλογής που έχει επιλέξει.

Διευκρινίζεται ότι το σύστημα χορηγιών του StartUpGreece δεν εμπλέκεται στη φυσική μεταφορά των χορηγιών από το χορηγό στον ωφελούμενο, ούτε φέρει οποιαδήποτε σχετική ευθύνη.

Η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θ. Τζάκρη, ευχαριστεί θερμά τις συμμετέχουσες εταιρείες για τη συνεισφορά τους σε αυτή τη σημαντική Πρωτοβουλία και απευθύνει κάλεσμα σε δυνητικούς και νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις χορηγίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το startupgreece.gov.gr

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas     είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas    , μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu