enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013 14:44

EUROPE 2020 Strategy for Growth: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β Networking Event) στη Λισαβώνα, Πορτογαλία 28 & 29 Νοεμβρίου 2013

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Banner

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξη "Ευρώπη 2020" η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διεθνή εκδήλωση για επιχειρηματικές συνεργασίες, στην Πορτογαλία.

Η εκδήλωση θα αφορά μία διημερίδα υπό τον τίτλο "Αναπτυξιακή Στρατηγική - Ευρώπη 2020: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασών στην Πορτογαλία", στις 29 Νοεμβρίου, στη Λισαβώνα και αποτελεί πρωτοβουλία του Antonio Tajani, Αντιπροέδρου της ΕΕ και αρμόδιου για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα,ενώ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το "Europe Enterprise Network-PORTUGALINOVA NET" και τον οργανισμό aicep Portugal Global (Trade & Investment Agency)

Στις 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί, επίσης, συνέδριο για επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ΠορτογαλίαΤο ελληνικό δίκτυο "Enterprise Europe Network-Hellas", υποστηρίζει την εκδήλωση παροτρύνοντας τη  συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στη συνεργασία επιχειρήσεων από την Πορτογαλία με επιχειρήσεις από χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, σε τομείς που συνεισφέρουν σημαντικά στην εγχώρια ανάπτυξη. Απευθύνεται, κυρίως, σε Μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και ερευνητικούς φορείς που επιθυμούν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον Ευρωπαϊκό χώρο. 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη από τις 2 Οκτωβρίου και, μέχρι στιγμής, περισσότερες από 200 επιχειρήσεις έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β). Η εκδήλωση καλύπτει όλους τους θεματικούς τομείς, με έμφαση σε:

  • Θαλάσσια Οικονομία
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Αυτοκινητικά Εξαρτήματα
  • Αεροναυτικά Εξαρτήματα
  • Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
  • Γεωργία και Τρόφιμα
  • Βιομηχανία Χαρτιού και Πολτοποίηση Χαρτιού
  • Κέντρα Παροχής Κοινών Υπηρεσιών

Οι συμμετέχοντες στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με επιχειρηματικές και επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει η αγορά της Πορτογαλίας, να ενημερωθούν για τις εγχώριες επιχειρήσεις, να συζητήσουν δυνητικές συνεργασίες και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα εξαιρετικά ευρύ δίκτυο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις καλούνται να υποβάλλουν το προφίλ τους, έως τις  14 Νοεμβρίου (τελευταία παράταση), στην ιστοσελίδα: http://www.b2match.eu/m4g-portugal. Στη συνέχεια, έως τις 18 Νοεμβρίου, θα ενημερωθούν για το προσωπικό τους πρόγραμμα συναντήσεων. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Σημαντικές ημερομηνίες:

14 Νοεμβρίου

Προθεσμία υποβολής προφίλ

 

8 - 18 Νοεμβρίου

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατ' ιδίαν συναντήσεις

28 Νοεμβρίου

Πραγματοποίηση Ημερίδας με θέμα "Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»:

Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Πορτογαλία"

29 Νοεμβρίου

Πραγματοποίηση εκδήλωσης διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του δικτύου "Enterprise Europe Network" (κ. Σπύρο Κελλίδη, κα. Λιάνα Παπατέρπου) στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 14:33

Παρακαλώ περιμένετε...