enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 15:10

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών "ANUGA 2013" - Η ΑΝΚΟ στηρίζει τις επιχειρηματικές επαφές (B2B) των επιχειρήσεων του νομού Κοζάνης

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκθέσεις


Anuga_2013

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών.

Η έκθεση διοργανώνεται στην Κολωνία της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο "Cologne Exhibition Centre" μεταξύ 5-9 Οκτωβρίου 2013.

Με δέκα εξειδικευμένα εμπορικές εκθέσεις σε 11 αίθουσες και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, η ANUGA είναι η μεγαλύτερη επιρροή και το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Για την ελληνική συμμετοχή έχει προβλεφθεί χώρος στους παρακάτω τομείς/αίθουσες :

  • Αίθουσα Εθνικών περιπτέρων/Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions)
  • Αίθουσα γαλακτοκομικών προϊόντων (Dairy products)
  • Αίθουσα προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής (Bread & Bakery)
  • Αίθουσα ποτών (αλκοολούχων και μη)
  • Αίθουσα προϊόντων ψύξης φρέσκων τροφίμων και διατηρημένων (Frozen food).

 Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) στον τομέα των τροφίμων & ποτών, "Anuga Matchmaking" 2013

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων που διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης ANUGA διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βαλένθια, Ισπανία σε συνεργασία με το Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΖΕΝΙΤ GmbH) της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, Γερμανία, μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις (Business to Business) δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση να συναντήσουν σε συγκεκριμένο χώρο και για συγκεκριμένο χρόνο άλλες εταιρείες, εμπορικούς αντιπροσώπους, εκπροσώπους του χονδρικού & λιανικού εμπορίου, από όλες τις χώρες - μέλη της ΕΕ, με στόχο την γνωριμία και διερεύνηση πιθανών επιχειρηματικών συνεργασιών.

Η ΑΝΚΟ, μέλος του Ευρωπαικού Δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, αξιοποιώντας την γνώση, την εμπειρία και τα εργαλεία του Δικτύου, σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, θα συνοδεύσει τις επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή - μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσίευσε το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ τον περασμένο Ιούλιο.

Συνολικά οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην Εκθεση Anuga 2013 είναι επτά (7) και η πλειοψηφία αυτών θα συμμετέχει στην εκδήλωση των προκαθορισμένων επαφών (B2B) που θα πραγματοποιηθούν, παράλληλα με την έκθεση και στο διάστημα από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2013.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις υποβάλλονται και οριστικοποιούνται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (http://www.b2match.eu/anugamatchmaking2013) μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις με την συνδρομή της ΑΝΚΟ / ΕΕΝ , επιλέγουν και επιλέγονται από ξένες εταιρείες με απώτερο στόχο τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΝΚΟ / ΕΕΝ, μαζί με επιχειρήσεις του νομού Κοζάνης, συμμετείχε τον προηγούμενο Μάρτιο και στην μεγάλη εκδήλωση επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής Επιτροπής και του Επιτρόπου Επιχειρήσεων & Βιομηχανίας, κου Ταγιάνι.

Περισσότερες πληροφορίες:

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

κ. Σπύρος Κελλίδης, κα. Λιάνα Παπατέρπου

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

 

Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 13:32

Παρακαλώ περιμένετε...