enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 11:44

Παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για συμμετοχή στην εκδήλωση Β2Β «EU-China Business & Technology Co-operation Fair», στην Chengdu, Κίνα (21-23/10/2014)

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Dragon Star "Dragon - Sustaining Technology And Research (EU-China Collaboration)", ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, υλοποιεί δράση χρηματοδότησης των εξόδων μετακίνησης ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικής / τεχνολογικής συνεργασίας (B2B) στο πλαίσιο της Έκθεσης «EU-China Business & Technology Co-operation Fair» που θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτωβρίου 2014  στην Chengdu, Κίνα, με στόχο την επίτευξη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή ερευνητικών συνεργασιών με αντίστοιχες κινέζικες επιχειρήσεις ή τεχνολογικούς και ερευνητικούς φορείς. Οι θεματικές προτεραιότητες τόσο της έκθεσης όσο και της εκδήλωσης επιχειρηματικών είναι οι ακόλουθες:

  • Τρόφιμα και σύγχρονες γεωργικές καλλιέργειες
  • Περιβάλλον
  • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • Βιοτεχνολογία
  • Logistics
  • Πληροφορική και τηλεπικοινωνίες

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα χρηματοδοτεί το ταξιδιωτικό κόστος (συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού, το κόστος διαμονής και διατροφής, το κόστος συμμετοχής στην έκθεση και την ημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων που ανέρχεται στα €100, τα κόστη εσωτερικής μετακίνησης (ταξί, εισιτήρια τρένου, λεωφορείου κλπ)) και μέχρι το ποσό των €2.500 ανά επιχείρηση.

Το χρονοδιάγραμμα της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων έχει ως εξής:

01/05 - 19/09 2014

Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων
15/09 2014

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Steinbeis-Europa-Zentrum (SEZ) για προκαταρκτικό έλεγχο της συνάφειας του ερευνητικού αντικειμένου με κάποια από τις θεματικές προτεραιότητες του ευρωπαϊκού προγράμματος HORIΖON 2020

(αποκλειστικά για αιτήσεις αναζήτησης ερευνητικού συνεργάτη)

20/09 - 26/09 2014

Αξιολόγηση προτάσεων 

 

30/09 2014

Τελική επιλογή των επιτυχημένων προτάσεων από τη Διαχειριστική Επιτροπή

01/10 2014 Ενημέρωση όλων των υποψηφίων σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης
24/12 2014 Προθεσμία για παράδοση τελικού απολογισμού (οικονομική αναφορά και αναφορά δραστηριοτήτων / αποτελεσμάτων επιχειρηματικών συναντήσεων)

Στο φάκελο συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Αίτηση Συμμετοχής (application form)
  • Επιστολή αποδοχής συμμετοχής από την επιχείρηση ή τον ερευνητικό και τεχνολογικό φορέα (Letter of Commitment to participate)
  • Φόρμα προσφοράς τεχνολογίας (Technology Offer) και/ή Φόρμα Αναζήτησης Τεχνολογίας (Technology Request) και/ή Φόρμα Αναζήτησης Ερευνητικού Συνεργάτη (Partner Search Form) ανάλογα με το αντικείμενο της συνεργασίας (για περισσότερες πληροφορίες δείτε συνημμένη το ολόκληρο κείμενο της πρόσκλησης).
  • Φόρμα προκαταρκτικού ελέγχου της συνάφειας του ερευνητικού αντικειμένου με το HORIΖON 2020 (Confirmation of Pre-check).
  • Σε περίπτωση που η επιχείρηση επιθυμεί να πραγματοποιήσει επιπλέον συναντήσεις εκτός έκθεσης και κατ' ιδίαν επισκέψεις σε άλλες επιχειρήσεις τότε χρειάζεται να υποβληθεί και η φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Expression of Interest Form) από την αντίστοιχη κινέζικη εταιρία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν ένα αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής σε έντυπη μορφή εντός της προθεσμίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπόψη κας Μόνικα Νάζη
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)
Πλατεία Μοριχόβου 1
54625 Θεσσαλονίκη

Επίσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν όλα τα σχετικά έγγραφα της αίτησής τους σε ηλεκτρονική μορφή στο m.nagy@sbbe.gr.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής, τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής καθώς και τη διαδικασία χρηματοδότησης και απολογισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe Network - Hellas (κα. Μόνικα Νάζη, Υπεύθυνη Πληροφόρησης, τηλ: 2310 539817 εσωτ. 207, fax: 2310 541491, email: m.nagy@sbbe.gr).

  • Μπορείτε να κατεβάσετε την προκήρυξη και όλα τα σχετικά έγγραφα υποβολής προτάσεων από εδώ
  • Μπορείτε να κατεβάσετε το διαφημιστικό φυλλάδιο που αφορά την έκθεσηEU-China Business & Technology Co-operation Fair και όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις από εδώ

ΑΝΚΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, 24610.24022 & 24610.27946 (εσωτ.676,677), e-mail: info@anko-eunetwww.anko.gr & www.anko-eunet.gr, fax:24610.40210, Φον Καραγιάννη 1-3, 50100 Κοζάνη


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 15:37

Παρακαλώ περιμένετε...