enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 16:33

Ecotours: Ερωτηματολόγιο για τον εντοπισμό των κοινωνικοοικονομικών τρωτών σημείων και των περιβαλλοντικών προκλήσεων των Τουριστικών επιχειρήσεων

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εθνική Νομοθεσία - Επικαιρότητα


Στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος Ecotours που υλοποιεί η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούμε να αφιερώσετε 10' από τον χρόνο σας και να συμβάλετε με τις απαντήσεις σας στην έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid στη λειτουργία των Τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και τις αρχές βιώσιμης και κυκλικής οικονομίας που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν.

Όλοι οι εταίροι του προγράμματος στην Ευρώπη υλοποιούμε την έρευνα αυτή  απευθυνόμενοι στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Τουριστικού οικοσυστήματος αλλά και στους φορείς πολιτικής (stakeholders) που εμπλέκονται με τον Τουρισμό, άμεσα ή έμμεσα.

Μέσω της έρευνας θα καταγραφούν αφενός οι επιπτώσεις της πανδημίας Covid στη λειτουργία των Τουριστικών επιχειρήσεων αφετέρου θα αποτυπωθούν οι κοινωνικοοικονομικές ευπάθειες και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις προοπτικές βιωσιμότητας μέσω της κυκλικής οικονομίας στον Τουρισμό και της υιοθέτησης περιβαλλοντικών προτύπων.

Το Ερωτηματολόγιο που σας προσκαλούμε να απαντήσετε (στα αγγλικά) έως τις 15 Σεπτεμβρίου, δεν απαιτεί περισσότερο από 10' και θα το βρείτε σε αυτό το link.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι απαντήσεις θα αντιμετωπιστούν με αυστηρή εμπιστευτικότητα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Η έγκαιρη συνεισφορά σας θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα συλλέξουμε ολοκληρωμένα σχόλια που θα οδηγήσουν σε τεκμηριωμένες αποφάσεις και την ανάληψη βιώσιμων στρατηγικών για τον οικολογικό Τουρισμό.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο τηλ. 2461024022 ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εξής: Βασιλική Βάντα: vvanta@anko.gr, Λιάνα Παπατέρπου: lpapaterpou@anko.gr, Σπύρος Κελλίδης: skellidis@anko.gr

 

ANKO ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.
Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 38628

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 09:39

Παρακαλώ περιμένετε...