enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 11:26

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ", ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΣΠΑ

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


 

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΣΠΑ Το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε., και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα" (ΕΠΑΝ ΙΙ) - ΕΦΕΠΑΕ - 

σας προσκαλούν στην

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

που συνδιοργανώνουν με θέμα:

Παρουσίαση του προγράμματος

«Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ»

 στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ

τη Δευτέρα 2  Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00

στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (Κοίλα Κοζάνης)

 

**Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαίδα, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο κτίριο του ΕΒΕ (Γουμεράς 6).

Το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (II)» στοχεύει

  • Στην ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας νέων και υφιστάμενων κυρίως μεταποιητικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και υπό προϋποθέσεις μεγάλων επιχειρήσεων, ως βασικής επιλογής για την αναβάθμιση της παραγωγικής βάσης της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ποιότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία και ενσωμάτωση γνώσης και καινοτομίας.
  • Στην αύξηση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότηταςευκαιρίας και της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές.
  • Στον αναπροσανατολισμό της παραγωγής προς κλάδους και προϊόντα ψηλότερης προστιθέμενης αξίας που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρεφούς ανταγωνιστικότητας τους μέσω της τόνωσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της σύναψης διεθνών συνεργασιών.
  • Στην ανάπτυξη συνεργασιών/συνεργιών βιομηχανίας - εμπορίου - υπηρεσιών και δεσμών συνεργασίας Ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικής παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές.

Επιλέξιμες επιχειρήσεις θεωρούνται:

1) οι εταιρικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία, Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία),
2) οι ατομικές επιχειρήσεις και
3) οι συνεταιρισμοί κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που τηρούν βιβλία Β ή Γ κατηγορίας (απλογραφικό και διπλογραφικό λογιστικό σύστημα αντιστοίχως, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΚΦΑΣ), με δραστηριότητα που αντιστοιχεί τουλάχιστον σε έναν από τους επιλέξιμους κατά περίπτωση και κατά αναλογία ως κάτωθι ορίζεται κωδικούς οικονομικής δραστηριότητας (ΚΑΔ).

Το έντυπο υποβολής, τα έντυπα της πρόσκλησης, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία οι υποψήφιοι επενδυτές για τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να τις αποκτήσουν από  τους διαδικτυακούς τόπους:

 

των διαδικτυακών τόπων των συνεργαζόμενων με τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. Συνεταιριστικών Τραπεζών, Επιμελητηρίων και Αναπτυξιακών Φορέων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται αναλυτικά στον Οδηγό του Προγράμματος.

**Η πρόσκληση για την εκδήλωση επισυνάπτεται παρακάτω

Περισσότερες πληροφορίες:

ΑΝΚΟ Α.Ε. / Παράρτημα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κα. Λιάνα Παπατέρπου, κ. Σπύρος Κελλίδης, τηλ. 24610.24022 και 24610.27946 (εσωτ.677), e-mail: info@anko-eunet.gr, fax: 24610.49210


Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 11:50

Παρακαλώ περιμένετε...