enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012 14:15

Επιχειρηματικές Συνεργασίες 06/2012

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Η ΑΝΚΟ μέλος του Δικτύου
Enterprise Europe Network - Hellas της Ε.Ε. σας ενημερώνει για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις επιχειρηματικών συνεργασιών:

people

 

Αριθμός Προφίλ

Σύντομη περιγραφή

20100211033 Τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή θέρμανσης και καυστήρων προσφέρεται ως υπεργολάβος, για την παραγωγή καυστήρων και μπόϊλερ.
20100118045 Τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται σε ξύλινα ντουλάπια κουζίνας / μπάνιου,  σε πόρτες και ξύλινες σκάλες αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες για τη δημιουργία κοινοπραξίας με εταιρείες στη Βουλγαρία στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Η εταιρεία προσφέρει επίσης δραστηριότητες υπεργολαβίας για την παραγωγή ξύλινων προϊόντων (ντουλάπια, πόρτες).
20110526010 Εταιρεία από τη Σερβία ειδικεύεται στην χονδρική και λιανική πώληση ψαριών και θαλασσινών προϊόντων. Η εταιρεία επιθυμεί να βρει εταίρους, οι οποίοι θα διανέμουν τα προϊόντα τους σε χώρες της ΕΕ και τη ρωσική αγορά. Επίσης ενδιαφέρεται για συνεργασία υπό τη μορφή δικαιόχρησης (franchise) ή για την πώληση μέρους ή ολόκληρης της επιχείρησης σε μελλοντικό εταίρο.
20100121028 Ισπανική εταιρεία που ειδικεύεται σε σφυρήλατα μέρη από κράματα αλουμινίου αναζητά συνεργασίες υπεργολαβίας.
20100520037 Εταιρεία από τη Βοσνία που ειδικεύεται στην παραγωγή χάρτινων προϊόντων - σακούλες όλων των διαστάσεων για τη συσκευασία όλων των υλικών σε σκόνη, αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες καθώς επίσης ενδιαφέρεται για την πώληση ολόκληρης της επιχείρησης ή μέρους αυτής.
20110530012 Εταιρεία από τη Ρουμανία που ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων από μέταλλο PVC (πόρτες και παράθυρα) αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες (πράκτορες, αντιπροσώπους, διανομείς).
20101229023 Ιταλική εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή ιταλικών κρασιών, αναζητά εμπορικούς αντιπροσώπους, διανομείς. Η εταιρεία ενδιαφέρεται επίσης για πιθανή συγχώνευση με άλλη εταιρεία καθώς και για εταιρείες μεταφορών - logistics στην ΕΕ.
20110929009 Σουηδική εταιρεία επενδύσεων που επενδύει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις με δυναμικό ανάπτυξης στους τομείς βιο-καυσίμων από απόβλητα, στην κατασκευή ηλιακών κυψελών, σε κυψέλες καυσίμου και μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας, σε τεχνολογίες "σκόνης" και "thin film", στην παρακολούθηση και τον εντοπισμό της τεχνολογίας καθώς και στην ανακύκλωση σπάνιων μετάλλων, αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες σε νεοσύστατες εταιρείες από όλο τον κόσμο σε αυτούς τους τομείς. Πιθανές μορφές συνεργασίας θα μπορούσαν να είναι κοινοπραξίες, ανταλλαγή μετοχών ή εξαγορά εταιρειών.
20120130047 Ισπανική επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή και την εμπορευματοποίηση τεχνιτού λίθου, κεραμικών τοίχων, πλακιδίων δαπέδου, καθώς και στην παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε υπηρεσίες διακόσμησης, ενδιαφέρεται για συνεργασία με εμπορικές επιχειρήσεις διανομής καθώς και για δημιουργία κοινής επιχείρησης (joint venture). Η εταιρεία αναζητά επίσης επιχειρήσεις - επενδυτές για ανταλλαγή μετοχών ή για πιθανή συγχώνευση επιχειρήσεων.
20120126011 Βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στην τεχνολογία πληροφοριών και στις υπηρεσίες πληροφορικής αναζητά παρόχους υγειονομικής περίθαλψης στην Ευρώπη να εφαρμόσουν υπηρεσίες τηλεϊατρικής που λειτουργούν ήδη στη Νότια Κορέα, Αυστραλία, Δυτική Αφρική και έχει ζητηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγεία για πιλοτικη εφαρμογή στη Νότια Αμερική. Αυτή η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντικές συνεργασίες υπό τη μορφή δικαιόχρησης ή σε δημιουργία κοινοπραξίας (joint venture) ανάλογα ανάλογα με τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Eάν επιθυμείτε να βρείτε επιχειρηματικούς εταίρους και να αναπτύξετε επιχειρηματικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς διεθνώς, αλλά και να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό  μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιχειρηματικών συνεργασιών και να μας την αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να επικοινωνήσετε με το

EEN

Enterprise Europe Network - Hellas
Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
                  http://www.enterprise-hellas.gr/  


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 13:32

Παρακαλώ περιμένετε...