enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 09:38

Πρόσκληση σε Θεματική Ημερίδα Εργασίας για την Εξειδίκευση των Δράσεων του Κλάδου της Γούνας,Καστοριά, 24/10/2015

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


H Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της Προπαρασκευαστικής Δράσης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσκαλεί στη Θεματική Ημερίδα Εργασίας για την εξειδίκευση των δράσεων του κλάδου της Γούνας με τη διαδικασία της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «DEDIS» στην Καστοριά (9ο χλμ. ΕΟ Καστοριάς- Αμυνταίου), το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συνεισφέρουν ενεργά στη διαδικασία της επιχειρηματικής ανακάλυψης, για τις ακόλουθες κατηγορίες:

1. Έρευνα - καινοτομία και νέες τεχνολογίες στην εκτροφή γουνοφόρων ζώων

2. Έρευνα και καινοτομία στον κλάδο της γούνας

3. Τεχνολογίες παραγωγής - μεταποίησης της γούνας

4. Δικτύωση - Νέες Αγορές - Συνέργειες - Προώθηση

Αποτελεί στόχο της ημερίδας εργασίας η καταγραφή των προτάσεων και ιδεών για τα θέματα έρευνας - καινοτομίας και νέων τεχνολογιών που αφορούν τη βελτίωση και ενίσχυση του κλάδου της γούνας, που θα αποτελέσουν και το αντικείμενο των πρώτων προσκλήσεων του ΕΠ ΠΔΜ 2014-2020 για την ενίσχυση των δράσεων με δικαιούχους τις επιχειρήσεις, τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά κέντρα στο πλαίσιο της εφαρμογής της στρατηγικής της Περιφέρειας για την έξυπνη εξειδίκευση (RIS3).

Με μέριμνα των ερευνητικών και συλλογικών επιχειρηματικών φορέων θα ενημερωθούν για  να συμμετέχουν εκπρόσωποι από επιχειρηματικές υποδομές και δομές, επιχειρηματικά συνεργαζόμενα σχήματα (clusters) και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γούνας.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη συμμετοχή επιχειρηματιών, νέων επαγγελματιών, νέων επιστημόνων και ομάδων επιχειρηματιών του κλάδου της γούνας, καθώς επίσης και επιχειρηματιών που γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες ανάπτυξης και εξειδίκευσης της περιοχής με δράσεις έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας, που θα συμβάλλουν στη δημιουργία δυναμικών επιχειρήσεων, συμμαχιών επιχειρήσεων και άλλων επιχειρηματικών σχημάτων με βιώσιμες θέσεις απασχόλησης.

Η πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ

Πληροφορίες σχετικά με τη θεματική ημερίδα εργασίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ) http://www.pepdym.gr.

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas       είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas      , μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 13:32

Παρακαλώ περιμένετε...