enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 11:33

Βραβεία "made in Greece" - Επιβραβεύουμε την παραγωγή, αναδεικνύουμε την Ελλάδα"

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


Made in Greece Awards

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) επιβραβεύει την παραγωγή και αναδεικνύει την Ελλάδα και θεσπίζει φέτος για πρώτη φορά τα βραβεία «Made in Greece», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η απόφαση της ΕΛ.Α.Μ. για τη θέσπιση των βραβείων "MadeinGreece" εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και την καθιέρωση ενός παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στο μάρκετινγκ ποιοτικών προϊόντων ελληνικής παραγωγής.Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών, που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία της Ελλάδας.

85 επιχειρήσεις, οργανισμοί και συνεταιρισμοί κατέθεσαν 122 συνολικά υποψηφιότητες και μετά από τη Β' Φάση Αξιολόγησης, οι επιτροπές ξεχώρισαν τις 3 επικρατέστερες ανά κατηγορία, οι οποίες παρουσιάζονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά:

 

  • Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος

ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΙΑΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε. - ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ

Ι.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ & ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε. - ΜΠΟΥΤΑΡΗ

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. - ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ 

  • Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος

APIVITA AEBE

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

KLEEMANN ΕΛΛΑΣ Α.Ε. 

  • Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας

KLEEMANN HELLAS Α.Ε.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE

ΦΑΡΜΑΤΕΝ ΑΒΕΕ 

  • Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας

ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΙΔΗ Α.Ε. - VITEX

ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE 

  • Βραβείο Αγροτικής Αριστείας

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.Α.Ε.- ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ - AGRINO 

  • Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας

ERMA FIRST ESK ENGINEERING SOLUTIONS S.A.

ΣΙΔΕΝΟΡ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΑ Α.Ε.

SingularLogic A.E. 

  • Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

ΦΑΡΜΑΤΕΝ ΑΒΕΕ

Οι νικητές των βραβείων θα ανακοινωθούν στην μεγάλη γιορτή της ελληνικής παραγωγής, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Hilton. Ελάτε να επιβραβεύσουμε από κοντά τους πρωταγωνιστές της ελληνικής παραγωγής και να αναδείξουμε την Ελλάδα.

Οι επιτροπές των επτά βραβείων αποτελούνται από πανεπιστημιακούς, μέλη της ΕΛ.Α.Μ., καθώς και από εκπροσώπους των χορηγών και των φορέων που στηρίζουν τα βραβεία "MadeinGreece".

Οι χρυσοί χορηγοί των βραβείων είναι οι εταιρίες Μαρινόπουλος, Χρυσός Οδηγός, Genesis Pharma, Ideal Standard, ενώ οι αργυροί χορηγοί είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Chiquita Ελλάς. Χορηγοί είναι επίσης ο ΔΕΣΦΑ και ο ΟΤΕ, ενώ τα βραβεία υποστηρίζουν η ΔΕΠΑ και η AUDI. Στο κομμάτι της επικοινωνίας οι κύριοι χορηγοί είναι η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο Εκδοτικός Οργανισμός DIRECTION με τα περιοδικά adbusiness, Retail BUSINESS και Food&Drink και την ιστοσελίδα advertising.gr, η εφημερίδα Agrenda και η διαδικτυακή ηλεκτρονική πύλη AgroNews καθώς και το περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing. Χορηγός Δημοσιότητας είναι η εταιρία επικοινωνίας MSCOMM.

 Επίσης, υποστηρικτές των βραβείων είναι η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ), ο Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), η Συμμαχία για την Ελλάδα, η ICAP GROUP και οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC).

Χορηγοί της εκδήλωσης απονομής των βραβείων είναι οι εταιρίες Γραφοτυπική και Τετράμυθος.


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 13:32

Παρακαλώ περιμένετε...