enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 13:30

Αποτελέσματα αξιολόγησης για τα Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εθνική Νομοθεσία - Επικαιρότητα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης και βαθμολόγησης των αιτήσεων για τη δράση "Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας" ανακοινώθηκαν απο την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας.

Συνολικά υποβλήθηκαν σαράντα δύο (42) αιτήσεις χρηματοδότησης, απο τις οποίες εγκρίθηκαν οι δέκατρεις (13), με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό ενός εκατομμυρίου εξακοσίων πενήντα χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα δυο ευρώ και τριάντα εννιά λεπτών (1.650.882,39€).

Οι δικαιούχοι των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης απορρίφθηκε δύνανται να υποβάλουν ένσταση εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων.

Ο Κατάλογος Δικαιούχων καθώς και οι απορριφθείσες προτάσεις έχουν αναρτηθεί στα Σχετικά Αρχεία του συνδέσμου: https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=4009

  • Τι είναι τα Κέντρα Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Θα λειτουργήσουν ως «σημεία ενημέρωσης» για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, ως δομές συμβουλευτικής υποστήριξης κοινωνικών επιχειρηματιών και υποψηφίων κοινωνικών επιχειρηματιών και ως δομές υποστήριξης της δημιουργίας και ανάπτυξης άλλων φορέων Κ.ΑΛ.Ο.

Στα Κέντρα Στήριξης θα παρέχονται:

  • υπηρεσίες δημοσιότητας που απευθύνονται στο γενικό πληθυσμό, σε φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τα ζητήματα της Κ.ΑΛ.Ο., όπως επίσης και σε υποψήφιους κοινωνικούς επιχειρηματίες (α' δέσμη ενεργειών) και
  • υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής σε υφιστάμενους Φορείς Κ.ΑΛ.Ο. ή/και σε φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ίδρυση φορέων Κ.ΑΛ.Ο. (β' δέσμη ενεργειών).

 

 

Σχετικά αρχεία

 

Πληροφορίες - Στοιχεία επικοινωνίας: Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας (ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ) Διεύθυνση Κοραή 4, 105 64 Αθήνα Τηλ 210 5271100 Φαξ 210 5271167

 


EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...