enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 12:04

Διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής στη Διεθνή έκθεση «Intersolar Europe» στο Μόναχο, Γερμανία, 10-12 Ιουνίου 2015

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, την Αναπτυξιακή Δυτ. Μακεδονίας Α.Ε. (ΑΝΚΟ) και την Εταιρεία Καινοτομίας και Μεταφοράς Γνώσης στο Μόναχο, όλοι μέλη του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης «Enterprise Europe Network», συνδιοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή έκθεση «Intersolar Europe», την μεγαλύτερη έκθεση, παγκοσμίως, στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και της ηλιακής βιομηχανίας, στο Μόναχο, Γερμανία, από τις 10 ως τις 12 Ιουνίου 2015. 

Το 2014, 1.082 διεθνείς εκθέτες και 42.380 εμπορικοί επισκέπτες συμμετείχαν στην Intersolar Europe. Η έκθεση επικεντρώνεται στους τομείς των φωτοβολταϊκών (PV), τις τεχνολογίες παραγωγής φωτοβολταϊκών, τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές θέρμανσης. Από την ίδρυσή της, έχει γίνει η πιο σημαντική βιομηχανική πλατφόρμα για τους κατασκευαστές, τους προμηθευτές, τους διανομείς, τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες της ηλιακής βιομηχανίας.

Το 2015 λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο της Intersolar και η Διεθνής έκθεση για μπαταρίες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και καινοτόμου παραγωγής - Electrical Energy Storage (ees) Europe. Η «ees Europe» καλύπτει όλες τις τεχνολογίες καινοτομίας μπαταριών & αποθήκευσης ενέργειας. 

Η επιχειρηματική αποστολή επιδιώκει να φέρει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους μαζί και να προωθήσει επιχειρηματικές συνεργασίες στους τομείς των φωτοβολταϊκών συστημάτων, των τεχνολογιών παραγωγής φωτοβολταϊκών, των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών θέρμανσης. 

Το δίκτυο Enterprise Europe Network θα μπορεί να παρέχει στους συμμετέχοντες της επιχειρηματικής αποστολής, αν αυτό ζητηθεί, ειδικούς χώρους συναντήσεων. Η επιχειρηματική αποστολή είναι ανοιχτή για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της συγκεκριμένης έκθεσης, οι οποίες αναζητούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Γερμανία αλλά και στην παγκόσμια αγορά. 

  • Η επιχειρηματική αποστολή είναι δωρεάν.
  • Το κόστος μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνει τη συμμετέχουσα επιχείρηση. 

Οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΑΝΚΟ, μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas (24610.24022, κα. Λιάνα Παπατέρπου, κ. Σπύρος Κελλίδης, e-mails: lpapaterpou@anko.gr & skellidis@anko.gr).

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

 

Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...