enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 15:01

Εκστρατεία Ενημερωτικών Εκδηλώσεων για την Ενίσχυση Επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας από την ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ και την ΚΕΠΑ-ΑΜΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Χρηματοδοτήσεις


kepa-anem

Με σύνθημα «Ισχυρή Επιχειρηματικότητα στην πράξη!» η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (ΕΥΔ ΕΠ ΠΔΜ) σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα του ΕΠ ΠΔΜ ΕΦΕΠΑΕ/ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τα τοπικά Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια & Οικονομικό Επιμελητήριο/Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας) ξεκινούν ενημερωτική εκστρατεία με τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την προβολή της Δράσης του ΕΠ ΠΔΜ 2014-2020 «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας / Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η κινητοποίηση του υφιστάμενου επιχειρηματικού δυναμικού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αλλά και η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων και εν δυνάμει επιχειρηματιών που θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση προκειμένου να αξιοποιήσουν τα 9 εκ. ευρώ της δημόσιας δαπάνης που διατίθενται για τη συγκεκριμένη Δράση.

H συγκεκριμένη Δράση απευθύνεται στο σύνολο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται ή προσδοκούν να δραστηριοποιηθούν στους νευραλγικούς τομείς της μεταποίησης και του τουρισμού.

Ο προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου κυμαίνεται από 80.000 ευρώ ο ελάχιστος έως και 500.000 ευρώ ο μέγιστος και επιχορηγείται σε ποσοστό 45% του προϋπολογισμού του για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις και 35% για τις μεσαίες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως :

Ημέρα/Ημερομηνία Τόπος Τοποθεσία Ώρα
Πέμπτη 11-7-2019 Καστοριά Κτήριο Αντιπεριφέρειας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία)Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 7:30μ.μ.
Δευτέρα 15-7-2019 Γρεβενά Κτήριο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αίθουσα «ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ», Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη 8:00μ.μ.
Τετάρτη 17-7-2019 Κοζάνη Aίθουσα «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» Χαρισίου Μούκα 7 7:00μ.μ.
Τετάρτη 17-7-2019 Φλώρινα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, Γυμναστηρίου 1 6:30μ.μ.
Πέμπτη 18-7-2019 Πτολεμαΐδα

Παράρτημα Επιμελητηρίου Κοζάνης, οδός Γουμεράς 6

7:00μ.μ.

Στις εκδηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δράσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.

Η ενημέρωση για τις Δράσεις θα γίνεται από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ) και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ.

Όλες οι αίθουσες των εκδηλώσεων είναι προσβάσιμες για τα ΑμΕΑ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο Ενδιάμεσο Φορέα ΕΦΕΠΑΕ/ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Τηλ. 2310-480.000, pepdm@e-kepa.gr, info@e-kepa.gr, www.kepa-anem.gr/www.e-kepa.gr) και στα κατά τόπους Επιμελητήρια.

Επισημαίνεται ότι, η Δημόσια Δαπάνη της Δράσης συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (ΕΠ/ΠΔΜ).

Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...