enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 13:38

Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία 23-30 Σεπτεμβρίου 2017

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


  • Τόκυο 25-26 Σεπτεμβρίου 2017
  • Πεκίνο 27 Σεπτεμβρίου 2017
  • Σαγκάη 28 Σεπτεμβρίου 2017
  • Ταϊπέϊ 29 Σεπτεμβρίου 2017

Το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή σε 4 πόλεις της Ασίας από το Σάββατο 23 μέχρι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, με στόχο τη διερεύνηση και αξιοποίηση ευκαιριών σε μία Ήπειρο με σταθερά αναπτυξιακή και ανοδική πορεία.

Η επιχειρηματική αποστολή, που είχε αρχικά ορισθεί για τον Ιούνιο και μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο, θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο στις 25-26/9, το Πεκίνο στις 27/9, τη Σαγκάη στις 28/9 και την Ταιπέι στις 29/9.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αποστολής εντάσσεται η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ, τον ΣΒΒΕ και τον ΣΕΒΕ, με παρουσιάσεις από Εμπορικούς Ακολούθους για τις συγκεκριμένες αγορές καθώς και για τις δυνατότητες αξιοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με χρήσιμη και πρακτική πληροφόρηση.

Αποκλειστικός στόχος της αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς εταιρίες να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές ελληνικών προϊόντων, joint-ventures, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση αντιπροσώπων, κλπ. Οι συγκεκριμένες χώρες ανήκουν στις ανεπτυγμένες, έχουν πληθυσμούς με μεγάλη αγοραστική δύναμη και καταναλωτική τάση που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα δυτικής προέλευσης και προσφέρουν ευκαιρίες σε αρκετούς τομείς.

Για την αποτελεσματικότερη διαχείρισή της, η αποστολή θα περιορισθεί σε 10 συμμετέχοντες περίπου και θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς τροφίμων-ποτών, χημικών- φαρμακευτικών-καλλυντικών, τεχνολογίας, real estate και τουρισμού.

Η αποστολή έχει σχεδιασθεί με περιεκτικό και συνοπτικό πρόγραμμα, και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση ποιοτικών επαφών, που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία των τοπικών εταιριών στο Τόκυο, σε αίθουσα ξενοδοχείου στο Πεκίνο και στη Σαγκάη, και στην έδρα του του τοπικού συνδιοργανωτή Chinese International Economic Cooperation Association (CIECA) στην Ταϊπέϊ.

Για την καλύτερη διοργάνωση της αποστολής βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τα Γραφεία ΟΕΥ στο Τόκυο, στο Πεκίνο και στη Σαγκάη και με τον CIECA στην Ταιβάν καθώς και με άλλους Φορείς, ενώ θα αξιοποιηθεί και η δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη των τοπικών Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων που, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων, αλληλοϋποστηρίζονται και προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το προσχέδιο προγράμματος της αποστολής, για τη μετάβαση & διαμονή καθώς επίσης για το κόστος μπορείτε να έχετε από το παρακάτω ενημερωτικό έντυπο.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην επιχειρηματική αποστολή, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλετε έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, στο email: y.patsiavos@ahk.com.gr

Πληροφορίες: 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντή του Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου τηλ. 210 6419026, κινητό 6945234747 email: y.patsiavos@ahk.com.gr και yannispatsiavos@yahoo.com.

 


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...