Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 10:43

Πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με τα Ταμεία της ΕΕ στον τομέα της Συνοχής μετά το 2020

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Πολιτικές & Πρωτοβουλίες της ΕΕ


Αποτέλεσμα εικόνας για διαβούλευση για πολιτική συνοχήςΕντός του 2018 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα καταθέσει τις προτάσεις της για τα χρηματοδοτικά προγράμματα, που θα αφορούν την περίοδο μετά το 2020.

Οι προτάσεις της Επιτροπής θα σχεδιαστούν με εστίαση σε τομείς  που κρίνονται ως πιο σημαντικοί  για την Ευρωπαϊκή Ένωση και που τα κράτη - μέλη δεν θα μπορούσαν από μόνα τους να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα.

Για αυτό το λόγο επιδιώκεται να εξεταστεί μεθοδικά τι έχει δουλέψει ικανοποιητικά στο παρελθόν και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί στο μέλλον. Η διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους  αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού του Ευρωπαϊκού Προϋπολογισμού.

Η διαβούλευση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες και τους εκπροσώπους ενδιαφερόμενων μερών για την Πολιτική Συνοχής, συμπεριλαμβανομένων των δικαιούχων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων ακαδημαϊκών ινστιτούτων, επιχειρήσεων κλπ.

Για λόγους διαφάνειας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητάει από τους οργανισμούς που θα συμμετάσχουν να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Διαφάνειας.  Όσοι δεν έχουν εγγραφεί, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://ec.europa.eu/transparencyregister/public/ri/registering.do?locale=el#el 

Για τη συμμετοχή σας στη διαβούλευση, θα πρέπει να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο είναι διαθέσιμο σε 23 γλώσσες της Ε.Ε. (και στα Ελληνικά), μέχρι τις 8/3/2018.

Η  συνολική διάρκεια συμπλήρωσης του είναι περίπου 30 λεπτά και μπορείτε να το σώζετε και να επανέρχεστε μέχρι την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης του, ενώ δίνεται και η δυνατότητα να το «κατεβάσετε» σε μορφή PDF. Αφού το συμπληρώσετε εφόσον το θέλετε θα μπορείτε να σώσετε αντίγραφο των απαντήσεων σας, ενώ σας δίνεται και  η δυνατότητα να «ανεβάσετε» υποστηρικτικά έγγραφα εάν το κρίνετε σκόπιμο (μέχρι 1ΜΒ).

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να δείτε εδώ: https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-eu-funds-area-cohesion_el

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

 


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Περιοχή μελών

Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μελών.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το enterprise europe network, εγγραφείτε εδώ.

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, αιτηθείτε την αποστολή νέου κωδικού.

Σύνδεση μελών

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 16:21

Παρακαλώ περιμένετε...