enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 14:53

Σεμινάριο για τη Διασυνοριακή Επιχειρηματικότητα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Αθήνα, 28 Μαΐου 2014

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Ευρωπαϊκά Νέα


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να συμμετάσχετε στο σεμινάριο για το "Διασυνοριακό Επιχειρείν" που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τρίτη, 28 Μαΐου 2014, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο, διάρκειας μισής ημέρας, που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων & Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι δωρεάν. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων, σε εθνικό επίπεδο, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις ΜΜΕ να κατανοήσουν τις διαθέσιμες επιλογές για την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και την ανάκτηση των διασυνοριακών οφειλών.

Η εκστρατεία διοργανώνεται στο πλαίσιο του πιλοτικού έργου «Ταχεία και αποτελεσματική εφαρμογή των αξιώσεων που εκκρεμούν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται διασυνοριακά» και  χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιθυμώ να εγγραφώ!

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δείτε τον οδηγό διαχείρισης διασυνοριακών απαιτήσεων στην ΕΕ. Ο οδηγός διατίθεται σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε.

  • Δείτε την agenda της εκδήλωσης εδώ

Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει την Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε στο Σεμινάριο για τη Διασυνοριακή Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα.

Το όνομα και ο οργανισμός που εκπροσωπείτε θα δημοσιευθούν στον επίσημο κατάλογο συμμετεχόντων του σεμιναρίου.

Παρακαλούμε προωθείστε αυτή την πρόσκληση σε όποιο άτομο θεωρείτε ότι θα ενδιαφερόταν να παρακολουθήσει δωρεάν ένα σεμινάριο για τη διαχείριση διασυνοριακών πιστώσεων και απαιτήσεων. 

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Justyna Ciruk μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο credit-and-claims-seminars@iservice-europa.eu.

Συμμετάσχετε στη συζήτηση μέσω Twitter #XborderEU  

  • ΑΝΚΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., μέλος του Ευρωπαικού Δικτύου Επιχειρηματικής Υποστήριξης "Enterprise Europe Network-Hellas" 24610.24022 & 24610.27946 (εσωτ. 676,677), e-mail: info@anko-eunet,  www.anko.gr & www.anko-eunet.gr, fax: 24610.40210, Φον Καραγιάννη 1-3, 50100 Κοζάνη

Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 13:32

Παρακαλώ περιμένετε...