enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 08:48

Επιχειρηματικές & Τεχνολογικές συναντήσεις για Clusters, 13&14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες

Εκδηλώσεις


Το Enterprise Europe Network - Hellas, σε συνεργασία με το Cluster House Serbia και το European Cluster Collaboration Platform (ECCP), διοργανώνουν εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων στις 13-14 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι στις 28 Ιουλίου 2017.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για clusters EU PLATFORMΣτόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί μία ευκαιρία δικτύωσης στα ευρωπαϊκά cluster που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών, της κυκλικής οικονομίας, των μεταφορών, των έξυπνων πόλεων, της αγροτεχνολογίας και της αυτοκίνησης.
 
Η τοποθεσία της εκδήλωσης αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
 
Για συμμετοχή στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και την πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος στη σχετική ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά στο morgane.veilletlavallee@inno-group.com έως τις 28 Ιουλίου. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (Βάγια Πιτέλη, piteli@praxinetwΑποτέλεσμα εικόνας για clusters EU PLATFORMork.gr) και τον ΣΒΒΕ (Κατερινα Τζιτζινού, k.tzitzinou@sbbe.gr) μέλη του Enterprise Europe Network-Hellas στη Θεσσαλονίκη.
 
Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης στον κόσμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με διεθνείς φιλοδοξίες, με 3.000 εμπειρογνώμονες σε 600 οργανισμούς και καλύπτοντας περισσότερες από 60 χώρες. Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου, το Enterprise Europe Network-Hellas, αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας είναι η μόνη ελληνική Αναπτυξιακή εταιρεία που συμμετέχει στο σημαντικό αυτό επιχειρηματικό δίκτυο.

Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ:  ECCP Cluster matchmaking mission in Thessaloniki

 

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

  • κα. Λιάνα Παπατέρπου
  • κ. Σπύρο Κελλίδη

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...