enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 12:50

Προσωρινός κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογος με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», ΕΣΠΑ 2014-2020

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Χρηματοδοτήσεις


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΑΝΕΚ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝΑναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση με θέμα: «Προσωρινός κατάλογος Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογος με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020».

Αποφασίζεται:

  • Η Βαθμολογική κατάταξη μετά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγησης, των εννέα χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα επτά (9.577) υποβληθεισών αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων, με συνολικό αιτούμενο προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 511.375.410,94€ στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Η κατάρτιση του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων της Δράσης, με τέσσερεις χιλιάδες τετρακόσια δώδεκα (4.412) επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 256.773.285,76 € κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών αυξημένη κατά 20%, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Η απόρριψη ως μη επιλέξιμων τριακοσίων επτά (307) επιχειρηματικών σχεδίων, με συνολικό αιτούμενο επιλέξιμο προϋπολογισμό 17.987.298,57 €, τα οποία βρίσκονται στην προκριθείσα σειρά βαθμολογικής κατάταξης και κρίνονται μη επιλέξιμα λόγω μη πλήρωσης των τυπικών προϋποθέσεων συμμετοχής ή/και λόγω εντοπισμού αναφοράς στοιχείων σε οποιοδήποτε πεδίο του επιχειρηματικού σχεδίου, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Η απόρριψη τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα οκτώ (4.858) επιχειρηματικών σχεδίων με συνολικό αιτούμενο επιλέξιμο προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 229.567.471,40 €, λόγω εξάντλησης της συνολικής προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης, λόγω βαθμολογίας ή/και προϋπολογισμού κάτω του ορίου, ή/και για άλλο λόγο, σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Για τις αιτήσεις χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων του σημείου 3 της παρούσας, τα στοιχεία των οποίων αναφέρονται αναλυτικά στο συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ, θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος XII της Αναλυτικής Πρόσκλησης. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Οι διευθύνσεις και οι περιφέρειες αρμοδιότητας των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ, αναγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V της παρούσας.

Η προθεσμία έως την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 είναι οριστική και μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Για όσες αιτήσεις χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων υποβληθούν τα δικαιολογητικά πριν την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τον ΕΦΕΠΑΕ και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, για όσα επιχειρηματικά σχέδια θεμελιώνεται το δικαίωμα υπαγωγής τους στη δράση θα εκδίδεται άμεσα η σχετική Απόφαση Ένταξής τους στη Δράση.

Η παρούσα απόφαση δεν αφορά σε οριστική απόφαση ένταξης/ απόρριψης των επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση και συνεπώς δεν υποβάλλονται ενστάσεις επί της παρούσας.

Η παρούσα Απόφαση αναρτήθηκε σήμερα 7 Ιουλίου στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ http://www.antagonistikotita.gr ΕΣΠΑ www.espa.gr, www.mindev.gov.gr.τουwww.efepae.gr και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης ΕΦΕΠΑΕ ,του

Η απόφαση εδώ


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...