enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:43

Technology Forum 2019 - Εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της πληροφορικής,15 Απριλίου 2019

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


class=

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas,  σας προσκαλούν στην εκδήλωση δικτύωσης (Matchmaking Event) που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Technology Forum 2019, στις 15 Απριλίου 2019, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στο ευρύ πεδίο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών εμπλέκοντας βασικούς τομείς (Big data, cloud computing, machine learning κ.ά.), καθώς επίσης και εφαρμογές στην ιατρική, τις μεταφορές, την ενέργεια, την εκπαίδευση κ.ά.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις θεματικές περιοχές στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: http://technologyforum2019.talkb2b.net/

Το Technology Forum ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία των ακαδημαϊκών, ερευνητικών και επιχειρηματικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο την ανάδειξη του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας και την ανάπτυξη συνεργασιών. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εκδήλωση που επιχειρεί να δημιουργήσει συνδέσεις μεταξύ της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Technology Forumδιοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΨΗΠΤΕ), το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Enterprise Greece (EG), το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) (Υ.ΜΑ.Θ), το Balkan and Black Sea ICT Clusters Network (ICT-BBS), τον Δήμο Θεσσαλονίκης (ΔΘ), τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ).

  • Διαδικασία εγγραφής

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Matchmaking Event εδώ:
http://technologyforum2019.talkb2b.net/

Για την συμμετοχή στο Matchmaking Event είναι απαραίτητη η εγγραφή στην ημερίδα (κεντρική εκδήλωση). Πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και τις τιμές των εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ: http://technology-forum.eu/

Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού / ερευνητικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερόμενων. Τα προσωπικά προγράμματα συναντήσεων θα είναι διαθέσιμα λίγες μέρες πριν την εκδήλωση.

Πληροφορίες

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ:
    κα. Πάττυ Παναγοπούλου, 2610 620815, ppanagopoulou@praxinetwork.gr
    κα. Βάγια Πιτέλη, 2310 552790, piteli@praxinetwork.gr

Για τις ενδιαφερόμενες, να συμμετέχουν, επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μπορείτε να επικοινωνείτε με την:

  • ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

κα. Λιάνα Παπατέρπου, κ.Σπύρος Κελλίδης
Τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας / Enterprise Europe Network - Hellas
Φον Καραγιάννη 1-3, 50131 Κοζάνη
Τηλ.2461024022, 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)
Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr
Email: lpapaterpou@anko.gr & skellidis@anko.gr

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

 


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...