enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 15:13

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για την Δράση «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού»

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, διοργανώνουν ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα :

Παρουσίαση της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ : «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο  πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού». Χρήσιμες Διευκρινίσεις για την ορθή υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης την Πέμπτη 5 Μάϊου 2022 και ώρα 6:00μ.μ.

  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/82416424312?pwd=enJ3MSt6NVV2NGtSRU1Hb3lJbE01
Zz09

Meeting ID: 82416424312 Passcode:920146

Για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη Φόρμα Εγγραφής, εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη Δράση στοχεύει στην ενίσχυση επιχειρήσεων των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού, οι οποίες αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα, αλλά υφίστανται επίσης σημαντική οικονομική ζημία, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19. Η Δράση παρέχει στοχευμένη δημόσια στήριξη για τη διατήρηση της συνέχειας της οικονομικής τους δραστηριότητας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (Δημόσια Δαπάνη) της Δράσης ανέρχεται σε 50 εκατ. Ευρώ (46 εκ. ευρώ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και 4 εκ. ευρώ για τις Μεγάλες Επιχειρήσεις) για το σύνολο των περιφερειών της χώρας.
Η Δράση χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της απόκρισης της Ένωσης στην πανδημία COVID-19 React EU.

Η δημόσια χρηματοδότηση-δαπάνη καλύπτει μέρος του απαιτούμενου Κεφαλαίου Κίνησης των επιχειρήσεων. Οι αιτήσεις χρηματοδότησης μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται
υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 16/3/2022 και ώρα 12:00 και η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι στις 20/5/2022 και ώρα 15:00.

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρη αίτηση χρηματοδότησης.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

α) στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/EΦΕΠΑΕ (κ. Ι. Τσιτσόπουλο, τηλ 2310-480.000, www.kepa-anem.gr,info@e-kepa.gr).


β)στην ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κα Λιάνα Παπατέρπου, τηλ. 24610 - 24022, lpapaterpou@anko.gr www.anko.gr ).

Επίσης πληροφορίες για τη συμμετοχή των ΑμεΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στα τηλέφωνα :24610-24022, 2310-480.000 (#217)

Η πρόσκληση για την εκδήλωση στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:45

Παρακαλώ περιμένετε...