enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 14:07

ΕΕ: Δημόσια διαβούλευση σχετικά με πληροφορίες για τις πιστωτικές δυνατότητες των μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ)

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εσωτερική Αγορά - SME Feedback


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταβάλλει επί του παρόντος προσπάθειες για να διευκολύνει την πρόσβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στη χρηματοδότηση. Ένα εμπόδιο γι' αυτό είναι η έλλειψη πληροφοριών, ιδίως αυτών που είναι αναγκαίες για την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΜΜΕ. Η ΕΕ έχει ήδη πραγματοποιήσει διαβουλεύσεις με διάφορους ενδιαφερομένους (ενώσεις επιχειρήσεων και επενδυτών, εταιρείες παροχής επιχειρηματικών πληροφοριών, υπηρεσίες πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας).

Μέσω της παρούσας δημόσιας διαβούλευσης η ΕΕ επιθυμεί  να μάθει και τις απόψεις των ΜΜΕ. Οι ερωτήσεις θα βοηθήσουν την ΕΕ να διαπιστώσει αν και με ποιον τρόπο οι ΜΜΕ χρηματοδοτούνται από άλλες πηγές πλην των τραπεζών, καθώς και ποιος είναι ο ρόλος που διαδραματίζουν εν προκειμένω οι πληροφορίες για τις πιστωτικές δυνατότητες. Οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν για να καταστεί ευκολότερη η πρόσβαση των ΜΜΕ σε χρηματοδότηση.

Στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου αυτού, το Enterprise Europe Network - Hellas στην ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. καλεί όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κλάδου να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση, που πραγματοποιείται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καταγράφοντας τις απόψεις τους στο συνημμένο ερωτηματολόγιο και αποστέλλοντάς το στις υπηρεσίες της ΑΝΚΟ / Enterprise Europe Network - Hellas (υπόψιν κ. Σπύρου Κελλίδη, email: skellidis@anko.gr, φαξ: 24610-49210) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015.

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ.

Το Enterprise Europe Network - Hellas, μέλος του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για Ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα Ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.


Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...