enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 10:52

Έρευνα αξιολόγησης των υπηρεσιών του δικτύου υποστήριξης επιχειρήσεων Enterprise Europe Network για την διετία 2017-2018

Καταχωρήθηκε με λέξεις κλειδιά :

ANKO

Enterprise Europe Network

Γ.Δ. Επιχειρήσεων & Βιομηχανίας


Αποτέλεσμα εικόνας για enterprise europe network 60 countries

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα της ΕΕ.

Το δίκτυο Enterprise Europe Network (ΕΕΝ) αποτελεί τον κεντρικό, ευρωπαικό, μηχανισμό σχεδιασμού και υλοποίησης  πολιτικών υποστήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για ένα μεγάλο, παγκόσμιο, πλέον, δίκτυο που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τις ΜΜΕ στην λογική του «one-stop-shop» και υπό το μανδύα ενός μοναδικού οργανωτικού μηχανισμού-δικτύου, υπό την εποπτεία της Ε.Ε. Στο Δίκτυο συμμετέχουν σήμερα  600 οργανισμοί σε περισσότερες από 60 χώρες, που περιλαμβάνουν εκτός από τα 27 κράτη-μέλη, τις υποψήφιες χώρες (Κροατία, Τουρκία), τα μέλη της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής, καθώς και τρίτες χώρες (π.χ., Δ. Βαλκάνια, Ρωσία, Αρμενία, ΗΠΑ, Αίγυπτος κ.α.).

Αποτέλεσμα εικόνας για enterprise europe network hellasΟ ελληνικός κόμβος του ΕΕΝ (Enterprise Europe Network - Hellas) αποτελεί αντίστοιχα το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στην Ελλάδα, συγκροτούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια, και άλλους καταξιωμένους φορείς στα πεδία της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για enterprise europe network ΑΝΚΟ SynergassiaΗ ΑΝΚΟ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ A.E. στο πλαίσιο της αξιολόγησης και βελτίωσης των υπηρεσιών της προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ως μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas, σας παρακαλεί  να συμπληρώσετε το σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί το αργότερο έως τις 7 Ιουνίου 2019.

Το ερωτηματολόγιο δεδομένου ότι απευθύνεται σε όλες τις χώρες-μέλη, στις οποίες έχει παρουσία το δίκτυο ΕΕΝ, είναι στα αγγλικά. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που θέλετε διευκρινήσεις.

Έρευνα αξιολόγησης υπηρεσιών 2017 - 2018

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network - Hellas»

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr
Web Site: http://www.anko-eunet.gr/


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:45

Παρακαλώ περιμένετε...