enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 13:02

Διαβούλευση ΕΕ: Η ελεύθερη πρόσβαση σ' ένα ασφαλές, αυτοματοποιημένο, εργαλείο μετάφρασης (e-translation) θα βοηθούσε την Επιχείρησή σας; Πείτε μας τη γνώμη σας!

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εσωτερική Αγορά - SME Feedback


Related imageΗ ελεύθερη πρόσβαση σ' ένα ασφαλές αυτοματοποιημένο ευρωπαϊκό εργαλείο μετάφρασης θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Η αυτόματη μετάφραση σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε ερωτήματα, αλληλογραφία και άλλες πληροφορίες, που έχουν συνταχθεί σε άλλη γλώσσα, εύκολα και γρήγορα, μ' έναν τρόπο που κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από λίγο καιρό, πρέπει όμως πάντοτε να έχετε κατά νου ότι η μετάφραση αυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι της ίδιας ποιότητας με εκείνη των επαγγελματιών μεταφραστών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει να προσφέρει σε όλες τις ΜΜΕ της ΕΕ δωρεάν πρόσβαση στο εργαλείο που χρησιμοποιούν μέχρι τώρα τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και οι δημόσιες διοικήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ. Πριν προχωρήσει όμως σε αυτό, είναι απαραίτητο να γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες των ΜΜΕ και τις περιπτώσεις στις οποίες θα χρησιμοποιούν το εν λόγω εργαλείο μετάφρασης, καθώς και άλλα γλωσσικά εργαλεία που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτής της διαβούλευσης το Ευρωπαικό Δίκτυο Enterprise Europe Network - Hellas καλεί όλες τις επιχειρήσεις να αφιερώσουν λίγο χρόνο και  να αποτυπώσουν τις απόψεις τους, στην αντίστοιχη διαδικτυακή φόρμα, βοηθώντας το έργο της ΕΕ:

Ερωτηματολόγιο

Παρακαλούμε πολύ να συμβάλετε με τις απόψεις σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Οι πληροφορίες που υποβάλλετε είναι εμπιστευτικές. Τα αποτελέσματα που θα παρουσιαστούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχουν συγκεντρωτική μορφή. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Enterprise Europe Network στην ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (κ. Σπύρο Κελλίδη, τηλ.24610.24022, skellidis@anko.gr ).

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Σημείο Πληροφόρησης για Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΠ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020

 

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...