enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022 12:21

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για τη δράση «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας και τους Φορείς - Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. (Ε.Φ.Ε.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ, Ε.Φ.Ε.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΪΟΥ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ) διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

"Παρουσίαση & Χρήσιμες Οδηγίες υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ: «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών»

την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 5:30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/84205819304?pwd=U1VqRTdkVC9vQ2dCclVOd2o2UW94Zz09

  • Meeting ID: 842 0581 9304 Passcode: 662495

Για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να συμπληρώσουν τη Φόρμα Εγγραφής, εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη Δράση στοχεύει στο να υποστηρίξει επιχειρήσεις λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών (Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα), ώστε να προσαρμόσουν την λειτουργία τους με την αναβάθμιση / απόκτηση της απαραίτητης ψηφιακής υποδομής, να συνεχίσουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους και να υποστηρίξουν την επιχειρηματική κοινότητα, τη δημόσια Διοίκηση, αλλά και τους πολίτες, ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που η πανδημία (COVID 19) δημιούργησε.

Ο συνολικός προϋπολογισμός (Δημόσια Δαπάνη) της Δράσης ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ για το σύνολο των περιφερειών της χώρας, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικούς Πόρους.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται, υποχρεωτικά, ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 9/3/2022 και ώρα 12:00 και η καταληκτική προθεσμία υποβολής είναι στις 18/4/2022 και ώρα 15:00.

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρη αίτηση χρηματοδότησης.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

α) στην ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/EΦΕΠΑΕ (κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο, τηλ 2310-480.000, www.kepa-anem.gr , info@e-kepa.gr ).

β) στην ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κα Λιάνα Παπατέρπου, τηλ. 24610-24022 , anko@anko.gr).

γ) στους συμμετέχοντες συνδιοργανωτές Φορείς της εκδήλωσης.

Επίσης πληροφορίες για τη συμμετοχή των ΑμεΑ στα τηλέφωνα: 24610-24022, 2310-480.000 (#217).

Στο τέλος της ανακοίνωσης επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση.


Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:45

Παρακαλώ περιμένετε...