enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 14:32

Τελικό Πρόγραμμα Συνεδρίου στο πλαίσιο της 2ης Εκθεσης Αρωματικών, Φαρμακευτικών φυτών & Μανιταριών στην Κοζάνη, 29-30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


2η ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

29 - 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2019, Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνη

Η εξέλιξη του κλάδου είναι εδώ!

Η μεγάλη έκθεση του κλάδου για Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Μανιτάρια και για τα Προϊόντα αυτών διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να παρουσιάσουν δυναμικά και καινοτόμα τις επιχειρήσεις τους!
Η έκθεση έχει στόχο να συγκεντρώσει και σε αυτή της τη διοργάνωση όλη την αγορά του κλάδου και να γίνει επίκεντρο των εξελίξεων, επιστημονικών και οικονομικών, γύρω από τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στην Ελλάδα, καθώς και σημείο αναφοράς στη Ευρώπη, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για 2η έκθεση αρωματικων φαρμακευτικών φυτων ΚοζανηΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

●Επαγγελματίες παραγωγοί αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών ●Εταιρείες Επεξεργασίας ●Εταιρείες Εξοπλισμού ●Βιομηχανίες ●Γεωπόνοι ●Εταιρείες Αρωμάτων ●Φαρμακευτικές Εταιρείες ●Φυτώρια Πολλαπλασιαστικού Υλικού ●Κατασκευαστές αποστακτήρων ●Κατασκευαστές μηχανών επεξεργασίας Α.Φ.Φ. (κοπής, διαλογής, τυποποίησης, συσκευασίας, μεταποίησης κ.α.) ξηραντηρίων, εκχυλιστήρων, ατμολεβήτων, καυστήρων, αντλιών, μεταλλικών κτιρίων κ.ά. ●Εταιρείες παρασκευής καλλυντικών, αρωμάτων, συμπληρωμάτων διατροφής, γλυκισμάτων, ζωοτροφών, φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων, ιατρικών σκευασμάτων ●Επιχειρήσεις Υπηρεσιών Υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, τουρισμού (οικοτουρισμού, αγροτουρισμού, θερμαλισμού), αρωματοθεραπείας, βοτανοθεραπείας, διατροφής ●Υπηρεσίες Διαφήμισης

ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ:

●Γεωπόνοι ●Δασολόγοι ●Βιολόγοι ●Χημικοί - Χημικοί Μηχανικοί ●Ηλεκτρονικοί ●Αυτοματιστές ●Ηλεκτρολόγοι - Μηχανικοί ●Φαρμακευτικές Εταιρείες ●Γιατροί ●Κτηνίατροι ●Ζωοτέχνες ●Αρωματοποιοί ●Ζαχαροπλάστες ●Αισθητικοί ●Οικονομολόγοι-Γεωργοοικονομολόγοι ●Φαρμακοποιοί ●Αρτοποιοί ●Διατροφολόγοι ●Φυσιοθεραπευτές ●Νοσηλευτές ●Διανομείς  ●Εν δυνάμει επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό  κ.ά.

Σχετική εικόναΗ 2η κλαδική εμπορική έκθεση για Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά, Μανιτάρια και για Προϊόντα αυτών διεξάγεται σε μια περιοχή, η οποία θεωρείται από τις πιο ανεπτυγμένες σε αυτή την αγορά, τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα την Κοζάνη, με εξαιρετικά μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα, εγχώρια αλλά και προς το εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, η διεξαγωγή της έκθεσης συμπίπτει αυτή τη χρονιά με την ανθοφορία του κρόκου, βασικού αγαθού παραγωγής και κατανάλωσης, ώστε οι διαπραγματεύσεις και διαμορφώσεις των τιμών να ξεκινήσουν εντός της έκθεσης, συγκεντρώνοντας όλους τους ενδιαφερόμενους από τους τομείς της διατροφής, των τροφίμων, της εξαγωγικής δραστηριότητας και της κατασκευαστικής αγοράς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ:

● Παρευρίσκεστε σε μία πλήρη έκθεση του κλάδου των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και προϊόντων αυτών, με σημαντική εμπορική ακρίβεια και δυναμική.
● Η παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών σας πραγματοποιείται με ολοκληρωμένο και άμεσο τρόπο, βάση της γνώσης και της πολυετούς εμπειρίας από το « Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων».
● Έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε έγκυρο, πλούσιο και χρήσιμο πληροφοριακό υλικό για το σύνολο των εξελίξεων του κλάδου, την ανάπτυξη και την προοπτική της δυναμικά πρωτοποριακής αγοράς των Α.Φ.Φ. Πανελλαδικά και Παγκόσμια.
● Διευρύνετε τους ορίζοντες των επαγγελματικών συνεργασιών σας, επικοινωνώντας άμεσα με με επιχειρήσεις μεγάλου βεληνεκούς.
●  Ενημερώνεστε για τις καινοτομίες του κλάδου, τοποθετώντας την επιχείρησή σας ένα βήμα μπροστά στις προοδευτικές αλλαγές και προβάλλετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα σε όλη την αγορά.
●  Συμμετέχετε σε μία έκθεση που τείνει να γίνει θεσμός, προωθώντας και εξελίσσοντας ποικίλους τομείς ζωτικής σημασίας ( υγεία, ιατρική, φαρμακευτική, παραγωγή φυτικών προϊόντων, διατροφή, επεξεργασία και κατασκευή) και πραγματοποιώντας δυναμικές συναντήσεις B2B.
●  Η έκθεση πραγματοποιείται στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο συμπληρώνει τις επαγγελματικές εγγυήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα της Κλαδικής Οργάνωσης.

Σχετική εικόναΗ μοναδική έκθεση για Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά Μανιτάρια και Προϊόντα αυτών διοργανώνεται από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κοίλα Κοζάνης, υπό τη διοργάνωση της ΑΕΠΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ, του Δήμου Κοζάνης, του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η 2η Κλαδική έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Μανιταριών και Προϊόντων αυτών τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

  • Δείτε το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ
    https://medherbswesternmacedoniagreece.gr/programma/
  • Δείτε τους Ομιλητές του Συνεδρίου εδώ
  • Δείτε τους Εκθέτες εδώ
  • Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τις επιχειρήσεις-εκθέτες κλείστε ένα ραντεβού επιλέγοντας από τον Κατάλογο Εκθετών και συμπληρώνοντας, on line, την Φόρμα Β2Β

Την εκδήλωση Β2Β υποστηρίζει η ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του Enterprise Europe Network.

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Σημείο Πληροφόρησης για Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΠ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020

 

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...