enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 15:38

Πρόσκληση συμμετοχής στην εικονική (virtual) Επιχειρηματική Αποστολή & Β2Β "RIOJA ICT 2020" Ισπανία, 26-30 Οκτωβρίου 2020

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων της La Rioja στη Βόρεια Ισπανία σε συνεργασία με την Καινοτόμο Επιχειρηματική Ομάδα του Κλάδου ΤΠΕ της La Rioja διοργανώνουν τη διεθνή επιχειρηματική αποστολή με (Β2Β) διαδικτυακές συναντήσεις, με την υποστήριξη μελών του δικτύου Enterprise Europe Network, μεταξύ άλλων και της ΑΝΚΟ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας.

Στην εικονική (virtual) επιχειρηματική αποστολή θα συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνίας (ΤΠΕ) από την Περιφέρεια της La Rioja της Ισπανίας μαζί με εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες να επιτύχουν εμπορικές συμφωνίες και να διευρύνουν τα εμπορικά τους δίκτυα, να βρεθούν κοινές λύσεις στον κλάδο των ΤΠΕ, καθώς επίσης και να προωθηθούν άλλες μορφές εταιρικών σχέσεων όπως η ανάπτυξη προϊόντων, συμφωνίες κατασκευής προϊόντων και αδειοδότησης, κλπ. Συμμετέχοντας στις προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις (B2B) διάρκειας 25 λεπτών η κάθε μία, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν τις κατάλληλες επαφές για να δημιουργήσουν μια νέα διασυνοριακή, διεθνή, επιχειρηματική και τεχνολογική συνεργασία.

Service Cloudification Enables B2B Transformation in China TelecomΓιατί να συμμετέχετε;

Για να συναντήσετε παρόχους και συνεργάτες καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών ΤΠΕ στους ακόλουθους τομείς:

  • Τομέας Οίνου και Αγροδιατροφής: Έξυπνη γεωργία, ενεργειακή απόδοση, έλεγχος παραγωγής και επεξεργασίας, ανάλυση εφοδιαστικής αλυσίδας, κλπ.
  • Τομέας Εκπαίδευσης: Η Περιφέρεια La Rioja είναι το λίκνο των Ισπανών και πολλές εταιρείες, προϊόντα και υπηρεσίες ΤΠΕ έχουν γεννηθεί και αναπτυχθεί ενισχύοντας την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της «ιστορίας Castellano» και συνέβαλλαν στην προώθηση του ψηφιακού ταλέντου της κοινωνίας.
  • Έξυπνες πόλεις – Smart Cities: Η πόλη του Logroño (πρωτεύουσα της περιφέρειας) ηγείται του ισπανικού δικτύου έξυπνων πόλεων (RECI) και συνεργάζεται με το δίκτυο πόλεων της επιστήμης και της καινοτομίας (Red Innpulso) για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και έργων στην αστική καινοτομία και τις έξυπνες πόλεις.
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 4.0. Η βιομηχανία στον κλάδο ΤΠΕ έχει μεγάλη σημασία για την οικονομία της La Rioja και η μεγάλη ανάπτυξή της επιτρέπει την ψηφιοποίηση εταιρειών από διαφορετικούς τομείς για να τις καταστήσει πιο αποτελεσματικές, ασφαλείς και παραγωγικές μέσω λύσεων σε IoT, Cloud Computing, Data Analytics, Cybersecurity κ.λπ.
  • Τομέας ηλεκτρονικής υγείας: Η La Rioja προωθεί την ανάπτυξη μιας συνεχούς νοοτροπίας καινοτομίας στην Υγεία για τη βελτίωση της διαχείρισης των ασθενών, της αποτελεσματικότητας των διαγνώσεων ή της απλοποίησης της επεξεργασίας δεδομένων χρήστη, μεταξύ άλλων.

Ομάδες στόχος:

  • Οι εταιρείες ΤΠΕ από τη La Rioja.
  • Εταιρείες στους τομείς των οίνων και των προϊόντων αγροδιατροφής προϊόντων, της εκπαίδευσης, των έξυπνων πόλεων, της ηλεκτρονικής υγείας, της βιομηχανίας 4.0; που επιθυμούν να αποκτήσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες ΤΠΕ.
  • Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να επιτύχουν συμφωνίες τεχνικής βοήθειας στις αγορές που στοχεύουν.
  • Τεχνολογικοί εταίροι που επιθυμούν να επιτύχουν τεχνολογικές ή ερευνητικές συμφωνίες.
  • Πανεπιστήμια ή ερευνητικά ιδρύματα.

How Virtual Events Can Impact B2B MarketingΠώς να συμμετέχετε:

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης δημιουργήστε το προφίλ της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, περιγράφοντας αναλυτικά την εταιρεία σας καθώς και τα προϊόντα / υπηρεσίες που διαθέτετε ή αναζητάτε. Όλα τα προφίλ των συμμετεχόντων θα δημοσιευτούν στην πλατφόρμα του ιστότοπου αυτής της εικονικής εκδήλωσης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο προφίλ άλλων οργανισμών ή/και επιχειρήσεων και να κάνουν κράτηση συναντήσεων.

Περίπου μία εβδομάδα πριν από την εκδήλωση, ο κάθε συμμετέχων θα λάβει ένα ατομικό πρόγραμμα συνάντησης.

Από 26-30 Οκτωβρίου θα λάβουν χώρα όλες οι διαδικτυακές συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας b2match.

Η εγγραφή σας είναι δυνατή στην ιστοσελίδα:
https://rioja-ict-virtual-trade-mission.b2match.io/home

 

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την: ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network και συγκεκριμένα με τον κ. Σπύρο Κελλίδη, skellidis@anko.gr, τηλ. 2461024022, 24610.27946 (εσωτερικά 676)
    Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Σημείο Πληροφόρησης για Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΠ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 09:39

Παρακαλώ περιμένετε...