enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012 09:40

Επιχειρηματικές Συνεργασίες 04/2012

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Επιχειρηματικές Συνεργασίες


Η ΑΝΚΟ μέλος του Δικτύου
Enterprise Europe Network - Hellas της Ε.Ε. σας ενημερώνει για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις επιχειρηματικών συνεργασιών:

people

 

Αριθμός Προφίλ

Σύντομη περιγραφή

20110418014 Ισπανική εταιρεία που ειδικεύεται σε τομείς μετεωρολογίας, ενέργειας και τηλεπικοινωνιών αναζητά διανομείς ή και εταιρείες οι οποίοι μπορούν να εγκαταστούν τα προϊόντα της. Η κύρια δραστηριότητα είναι η εγκατάσταση ανεμολογικών ιστών και η εγκατάσταση και η σύνδεση διαφόρων συστημάτων μέτρησης.
20110427021 Ισπανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή υποδημάτων πολυτελείας προσφέρει την δυνατότηα για συνεργασία, υπό τη μορφή δικαιόχρησης (franchise). Η εταιρεία αναζητά επίσης εμπορικούς μεσάζοντες και διανομείς για να καθιερώσει το brand name της σε ευρωπαϊκές χώρες.
20100706009 Ισπανική επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με την ανακύκλωση όλων των τύπων ξύλου αναζητά διανομείς ή εμπορικούς αντιπροσώπους για συνεργασία σχετικά με τις πωλήσεις θραυσμάτων ξύλου ως βιομάζα που χρησιμοποιείται σε καζάνια ή για υλικό συμπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
20100706073 Ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή επίπλων και αποσμητικών για εσωτερικούς χώρους αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες (πράκτορες, αντιπροσώπους, διανομείς).
20110314025 Ιταλική εταιρεία που βρίσκεται στη Σικελία ειδικεύεται στην εξόρυξη και επεξεργασία του αλατιού. Το αλάτι συλλέγεται και συσκευάζεται με το χέρι ακολουθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους, δεν πλένεται και δεν έχει καμία χημική επεξεργασία. Διατηρεί τα ιχνοστοιχεία του, όπως το μαγνήσιο και το ιώδιο και είναι πολύ χρήσιμο για το λιώσιμο του χιονιού. Η εταιρεία αναζητά υπηρεσίες εμπορικού μεσάζοντα.
20101108013 Ιταλός παραγωγός υψηλής ποιότητας κουφωμάτων (θωρακισμένες πόρτες και παντζούρια), κατασκευάζει παράθυρα αλουμινίου. Η εταιρεία αναζητά εταίρους (διανομείς, εμπορικούς μεσάζοντες) για παραγωγικές συνεργασίες. Η εταιρεία προσφέρει επίσης την τεχνογνωσία της (know-how) και ενδιαφέρεται για συνεργασίες υπεργολαβίας για παραγωγή κατά παραγγελία.
20110331034 Γερμανική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των υπέρυθρων συστημάτων θέρμανσης, ανέπτυξε ένα στρώμα θέρμανσης (ψάθα) που αποτρέπει την προσβολή από μούχλα, κοριούς, και ακάρεα. Το προϊόν είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Η εταιρεία αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες καθώς και συνεργασιες για τη δημιουργία κοινοπραξίας.
20100310035 Πολωνική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων από αλουμίνιο όπως πόρτες και παράθυρα, προσόψεις αλουμινίου καθώς και πόρτες και παράθυρα ανθεκτικά στη φωτιά, αναζητά συνεργασίες σε χώρες της ΕΕ. Η εταιρεία αναζητά επίσης συνεργασία με εργολάβους και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και προσφέρει συνεργασίες υπεργολαβίας.
20101026048 Γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται σε μια σειρά από αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας μικρο-οπτικές άκρες (microtips) ως σχεδιαστής νανοτεχνολογιών και συστατικών microtips αναζητά συνεργασίες με εμπορικούς μεσάζοντες και αντιπροσώπους για να επεκτείνει το δίκτυο διανομής της στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες.
20091221018 Ρουμανική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει ιατρικά προϊόντα, ιδίως για χειρουργική και επείγουσα φροντίδα αναζητά εμπορικούς μεσάζοντες (πράκτορες αντιπροσώπους, διανομείς).

Eάν επιθυμείτε να βρείτε επιχειρηματικούς εταίρους και να αναπτύξετε επιχειρηματικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς διεθνώς, αλλά και να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό  μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιχειρηματικών συνεργασιών και να μας την αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να επικοινωνήσετε με το

EEN

Enterprise Europe Network - Hellas
Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
                  http://www.enterprise-hellas.gr/  


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 14:33

Παρακαλώ περιμένετε...