enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014 15:41

Greek Tourism Expo 2014: Διεθνής έκθεση τουρισμού στην Αθήνα (5-7 Δεκεμβρίου 2014)

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκθέσεις


Greek Tourism Expo 2014: Η πρώτη διεθνής έκθεση τουρισμού στην ΑθήναΗ Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISΜ EXPO, ξεπερνώντας το γνωστό «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..» θα προβάλλει δυναμικά όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού τα οποία προσφέρει η Ελλάδα και ενδιαφέρουν όχι μόνον τον εγχώριο αλλά κυρίως τον εισερχόμενο τουρισμό.

Η βιομηχανία του Τουρισμού αποτελεί κύριο πυλώνα στρατηγικής σημασίας για την οικονομία της χώρας μας και συνδέεται δυναμικά με πάρα πολλούς παραγωγικούς κλάδους της αγοράς και προσφέρει επίσης και μεγάλη απασχόληση εργαζομένων. Το 2013 αποτέλεσε χρονιά καθοριστική για την ανάκαμψη του Ελληνικού Τουρισμού και αποδείχτηκε ότι με την γενικότερη προσφορά των ποιοτικών υπηρεσιών και τις καλύτερες τιμές η άνοδος του τουρισμού ήταν θεαματική και προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί.

Τελικός στόχος της έκθεσης και όλων των παράλληλων εκδηλώσεων είναι η δυναμική προβολή και προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τομείς της Έκθεσης:

Η Έκθεση θα καλύψει όλα τα είδη τουρισμού, παραδοσιακού και εναλλακτικού:

  • Θαλάσσιος τουρισμός
  • Θρησκευτικός και προσκυνηματικός
  • Αρχαιολογικός και πολιτιστικός
  • City Break (Αστικός τουρισμός)
  • Συνεδριακός τουρισμός
  • Ιατρικός τουρισμός
  • Αθλητικός τουρισμός αναψυχής
  • Γαστρονομικός τουρισμός
  • Αγροτουρισμός και οικοτουρισμός

Καινοτομίες της Έκθεσης

Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο εξωτερικό,οι διοργανωτές της Έκθεσης, με στόχο την προσέλκυση διεθνών buyers, τουριστικών γραφείων και άλλων επαγγελματιών, θα υλοποιήσουν το Πρόγραμμα «MEET THE GREEKS - Γνωρίστε τους Έλληνες» το οποίο θα πλαισιωθεί, εκτός των άλλων προγραμμάτων,

  • Με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις προβολής διαφόρων τοπικών τουριστικών περιοχών και προϊόντων τους.
  • Οι οργανωτές θα καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής σε πολλούς και σημαντικούς από τους επαγγελματίες επισκέπτες του εξωτερικού.
  • Επίσης οι προγραμματισμένες και άρτια οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β των επισκεπτών με τους εκθέτες θα δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στην πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συμφωνιών με τουριστικές επιχειρήσεις ιδίως του εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό σύνδεσμο της έκθεσης

ΑΝΚΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, 24610.24022 & 24610.27946 (εσωτ. 676,677), e-mail: info@anko-eunetwww.anko.gr & www.anko-eunet.gr, fax:24610.40210, Φον Καραγιάννη 1-3, 50100 Κοζάνη  


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 14:45

Παρακαλώ περιμένετε...