enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 12:17

"Nostos" Expo 2016: 1η έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό,Ναύπακτος 14-17 Οκτωβρίου 2016

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκθέσεις


Nostos Expo 2016

H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.
Η έκθεση συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου.

Η πόλη της Ναύπακτου Αιτωλοακαρνανίας, υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 14-17 Οκτωβρίου, με στόχο την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.

H NOSTOS EXPO 2016 προσφέρει ένα σύγχρονο και εναλλακτικό εκθεσιακό προϊόν που δημιουργεί μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον επισκέπτη, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για απλό επισκέπτη.

Οι τομείς εκθετών είναι:

  • Τουριστικοί προορισμοί (Περιφέρειες, Δήμοι και Επιμελητήρια)
  • Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (Υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού, ορεινή ποδηλασία, canoe, kayak, rafting, αναρρίχηση, kite & wind surf, πεζοπορία, ορειβασία, ιστιοπλοΐα, σκι, σνόουμπορντ κλπ.)
  • Τουριστικές Επιχειρήσεις (Παραδοσιακοί ξενώνες, Ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα, Spa Resorts, Αγροτικά καταλύματα, Κάμπινγκ, Χιονοδρομικά Κέντρα κλπ.)
  • Υπηρεσίες Τουριστικών επιχειρήσεων (Ηλεκτρονικά συστήματα οργάνωσης και εξυπηρέτησης, e-travel & hospitality, ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων - Web, Booking Engines, τηλεπικοινωνίες κλπ.)
  • Μεταφορές (Αεροπορικές εταιρίες, Σκάφη Αναψυχής, Ναυτιλιακές εταιρείες επιβατηγών πλοίων, Εταιρίες κρουαζιερόπλοιων, Τουριστικά λεωφορεία, Μισθώσεις οχημάτων)
  • Πρακτορεία και τουριστικά γραφεία (Πρακτορεία Τουρισμού, Tour Operators, Τουριστικά γραφεία)
  • Παραδοσιακή Γαστρονομία (Παραδοσιακά προϊόντα και γαστρονομικές απολαύσεις απ' όλη την Ελλάδα)

 Hosted Buyers. Ευκαιρία ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια της, οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες, μια και στο ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης των εκθετών της, η NOSTOS EXPO 2016 προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην προβολή τους στην τοπική αλλά και στη διεθνή αγορά μέσα από την παρουσίαση πολλών προορισμών. Ταυτόχρονα, θα προσφέρει και μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, καθώς και προτάσεων τοπικής Ελληνικής γαστρονομίας.

Για τη διεθνή προώθηση του Ελληνικού τουρισμού, ειδικότερα, οι εκθέτες θαέχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες B2B συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες Ηosted buyers από το εξωτερικό, στις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον τουριστικό προορισμό ή την τουριστική επιχείρηση τους και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες.

Οι συγκεκριμένες συναντήσεις, η υπηρεσία μετάφρασης και το σύνολο της απαραίτητης υποδομής για τη διευκόλυνση αυτών συμπεριλαμβάνονται στο κόστος ενοικίασης του χώρου. Το επόμενο διάστημα και αφού οι εκθέτες θα έχουν κατοχυρώσει τη συμμετοχή τους, θα υπάρχει η δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις συναντήσεις με τους Hosted Buyers, με πληροφορίες που θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της "Nostos" Expo 2016.

Τις ημέρες της έκθεσης, οι συμμετέχοντες εκθέτες θα έχουν, χωρίς πρόσθετο κόστος, την ευκαιρία για μία ωριαία παρουσίαση των παροχών της περιοχής τους (εάν πρόκειται για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης), στο πλαίσιο του συνεδριακού μέρους της "Nostos" Expo 2016. 

Οσον αφορά συγκεκριμένα στο συνεδριακό κομμάτι, θα φιλοξενηθούν ομιλητές, καταξιωμένοι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εναλλακτικού Τουρισμού τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προκειμένου να αναπτύξουν θεματικές γύρω από την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού και τις αναπτυξιακές δυνατότητες αυτού. Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις ποικίλων δραστηριοτήτων όπως kite surf, bmx, κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.nostosexpo.gr
t: +30 26340 38116
f: +30 26340 38552
e: info@nostosexpo.gr


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...