enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 15:28

ΟΑΕΔ: Ανάρτηση οριστικών πινάκων επιτυχόντων & απορριφθέντων του προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Χρηματοδοτήσεις


ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για το πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης ...Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, οι Οριστικοί Πίνακες Επιτυχόντων ​ και ​ Απορριφθέντων ​ για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση Νο 01/2020. Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να ​ μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν στη φάση αυτή του προγράμματος να συμμετάσχουν σε ​ δράσεις συμβουλευτικής, με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητες τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, ​ μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων. Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ ​ www.oaed.gr στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις» με τίτλο "Ανάρτηση οριστικών πινάκων επιτυχόντων και απορριφθέντων ανέργων" του «Πιλοτικού Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι επιτυχόντες άνεργοι θα ενημερωθούν από τους αρμόδιους Συμβούλους των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ για την ένταξή τους σε ομάδα Συμβουλευτικής Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών (Σ.Α.Ε.Π.), ​ με email στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν εντός τριών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.

ΔΕΙΤΕ τους Πίνακες

 

EEN

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Σημείο Πληροφόρησης για Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΠ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...