enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 13:30

Παρουσίαση της Δράσης επιχορήγησης επιχειρήσεων γούνας και συναφών ειδών στις 16 Νοεμβρίου 2022 στην Καστοριά

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


Με σημαντική προσέλευση των επιχειρήσεων γούνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στις 6:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς, η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ η ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ A.E. και τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ, «Έκτακτη Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και τις διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν»

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται για την εν θέματα Δράση από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» και τον ΕΦΕΠΑΕ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Καστοριάς κ. Χαραλάμπος Καραταγλίδης, ο οποίος τόνισε την χρησιμότητα της Δράσης, ενώ επίσης παρουσίασε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο κλάδος της γούνας λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, με σημαντικές επιπτώσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κυρίως στην τοπική οικονομία της Καστοριάς. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο κ. Καραταγλίδης τόνισε την ανάγκη σχεδιασμού νέων χρηματοδοτικών εργαλείων και θεσμικών παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο συνεργάτης και εκπρόσωπος του Ε.Γ. Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παναγιώτης Σακέλλης.

Ακολούθως έλαβε χώρα η παρουσίαση της Δράσης, από τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ κ. Χρήστο Σαρίκενα (Υπεύθυνο της Δράσης) και κα Μαριάννα Νικολαϊδου.

Στην συζήτηση που ακολούθησε μετά το πέρα της παρουσίασης τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων παρέχοντας σε αυτούς τις απαραίτητες διευκρινίσεις, ενώ επίσης τέθηκαν ζητήματα και προτάσεις των επιχειρήσεων για τη βελτίωση του περιεχομένου της Δράσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέρα των επιχειρήσεων, η Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κα. Ευφροσύνη Ντιό, εκπρόσωποι των φορέων Γούνας, καθώς και η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας της ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.(παράρτημα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) κα. Λιάνα Παπατέρπου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Δράση συγχρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ REACT EU).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δράση, πατήστε εδώ

 


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:30

Παρακαλώ περιμένετε...