enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 09:46

Πρόσκληση συμμετοχής στην 1η Πανελλήνια Κλαδική Έκθεση Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων αυτών, Κοζάνη 19-21 Οκτωβρίου

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) σας προσκαλεί να συμμετέχετε με δικό σας χώρο στην  «1η Πανελλήνια Κλαδική Εκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων αυτών» που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, στο Νομό με τα περισσότερα καλλιεργούμενα στρέμματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (μεταξύ άλλων κρόκος, ρόδα, λεβάντα, τσάι του βουνού, ρίγανη, φασκόμηλο κ.α.), από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων Κοζάνης.

Το ΕΒΕ Κοζάνης, η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ΔΜ και τα ΕΒΕ Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, θέλοντας να ενισχύσουν την τάση αυτή θέτουν σε λειτουργία την κλαδική αυτή έκθεση ταυτόχρονα με αντίστοιχο επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Ο πλούτος της Ελληνικής Βιοποικιλότητας Μοχλός Ανάπτυξης για τη χώρα». Στόχος είναι τόσο η έκθεση, όσο και το συνέδριο να αποτελούν ετήσιο γεγονός και σημείο αναφοράς, για τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για τους ανθρώπους της αγοράς, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά στο σημαντικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, χωρών της Ε.Ε. και της Ασίας. Στην έκθεση Κοζάνης θα δοθεί η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό εκθετών κι εμπορικών επισκεπτών να συναντηθούν για θέματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών παραγωγών και παραγωγικών επιχειρήσεων, που θα παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο, με την υποστήριξη της έκθεσης και από το Υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας και Τροφίμων, τα επώνυμα, πιστοποιημένα, ποιοτικά προϊόντα τους.

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Το σποτάκι για την 1η Πανελλήνια Κλαδική Έκθεση & Συνέδριο Αρωματικών Φαρμακευτικών φυτών στο Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, μπορείτε να το δείτε εδώ.


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 13:32

Παρακαλώ περιμένετε...