enterprise europe network, στην υπηρεσία της επιχείρησής σας
βρίσκεστε στο: Aρχική σελίδα : Νέα - Ανακοινώσεις

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 11:53

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας στη Θεσσαλονίκη | 8 - 9 Ιουνίου 2023

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Εκδηλώσεις


Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας, μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas, σας καλούν να συμμετέχετε στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), η οποία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τη HELEXPO Α.Ε. στο πλαίσιο της 1η Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας, Forward Green (FG Expo).

Οι ελληνικές επιχειρήσεις εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Ιουνίου και ώρα 11:00 - 18:00 σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στον ημιώροφο του περιπτέρου 15 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε εταιρίες, φορείς, οργανισμούς και κυβερνητικούς παράγοντες που υιοθετούν σύγχρονες πρακτικές αξιοποίησης πρώτων υλών, δομικών υλικών, τεχνολογιών, ενέργειας, ανακύκλωσης και συσκευασίας, οι οποίες μέσα από καινοτόμες λύσεις και έξυπνες συνεργασίες, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, στην αύξηση της βιωσιμότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών, δημιουργώντας παράλληλα, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε θα πρέπει να υποβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Στη φόρμα εγγραφής, θα πρέπει να ορίσετε με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησής σας και το είδος της συνεργασίας που θέλετε να δημιουργήσετε. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αυξάνει την πιθανότητα να κανονίσετε συναντήσεις «B2B» με άλλους συμμετέχοντες. Όσο πιο γρήγορα γίνει η εγγραφή, τόσο περισσότεροι ξένοι συνεργάτες θα μπορούν να δουν την προσφορά της εταιρείας σας.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξετε επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, και το πιο αποτελεσματικό «matching», παρακαλούμε όπως προσθέσετε τουλάχιστο ένα «Marketplace item» στο προφίλ σας (π.χ. Product / Service / Request).

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νικολέτα Μουρατίδου στο mouratidou@sbe.org.gr ή τον κ.Σπύρο Κελλίδη στην ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας skellidis@anko.gr

ANKO ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.
Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 38628

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/


Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 09:39

Παρακαλώ περιμένετε...