Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009 10:53

Το παρόν και το μέλλον της αγροτικής ανάπτυξης στη Δυτική Μακεδονία υπό το πρίσμα της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής


folder front

Μία πρωτότυπη «κασετίνα» που περιέχει 12 DVDs και τα οποία περιλαμβάνουν τις τηλεοπτικές εκπομπές που πραγματοποίησε η ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό WEST CHANNEL και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής Υποστήριξης «Enterprise Europe Network-Hellas» εκδόθηκε με στόχο να απεικονίσει «εύγλωττα» την σημαντική προσπάθεια που έγινε για την ενημέρωση των κατοίκων της υπαίθρου στη Δυτική Μακεδονία σχετικά με τα θέματα εφαρμογής της νέας Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.

Folder IN

Ένας από τους ουσιαστικότερους στόχους της αγροτικής, ευρωπαϊκής πολιτικής είναι να προσανατολίσει τους γεωργούς στις ανάγκες της αγοράς, στην παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας, σε νέες καλλιέργειες και μεθόδους που θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σχεδιάστηκε με γνώμονα το προφίλ της κάθε περιοχής (12 στο σύνολο) στην οποία γυρίστηκε η κάθε εκπομπή καλύπτοντας έτσι το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν σημαντικά με την παρουσία και τις ομιλίες τους εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιστημονικών φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, εκπρόσωποι συνεταιρισμών & συλλόγων αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι των περιοχών που παρακολούθησαν «ζωντανά» την κάθε εκπομπή.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις - εκπομπές - υλοποιήθηκαν και μεταδόθηκαν τηλεοπτικά στο χρονικό διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2008 έως και τις 31 Μαρτίου 2009.

Περισσότερες πληφορορίες σχετικά με τις εκπομπές θα βρείτε εδώ.

 
folder back
Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση
 

Επιστροφή στο αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Έργα"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 14:08

Παρακαλώ περιμένετε...