Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή μου το Enterprise Europe Network;
  To Enterprise Europe Network μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή τις συνεργασίες και να σας δώσει συμβουλές ή βοήθεια σε θέματα καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας. Επίσης σας παρέχει ενημέρωση και υποστήριξη για εξεύρεση χρηματοδότησης από δημόσιες και ιδιωτικές πηγές.

 • Μπορεί το Enterprise Europe Network να με βοηθήσει στις επαφές με εταιρείες εντός ή εκτός ΕΕ για σύναψη επιχειρηματικών και τεχνολογικών συνεργασιών;
  To Enterprise Europe Network οργανώνει τακτικά αποστολές και επιχειρηματικές συναντήσεις για τις τοπικές ΜΜΕ σε κάθε χώρα της Ευρώπης και πέραν αυτής καθώς διαθέτει σημεία επαφής και στην Τουρκία, στα Δυτικά Βαλκάνια, στις χώρες του ΕΟΧ και σε άλλες τρίτες χώρες (αν και η συντριπτική πλειονότητα των δραστηριοτήτων αφορά τα κράτη μέλη της ΕΕ). Βάσει των ιδιαίτερων ενδιαφερόντων των επιχειρήσεων, αναλαμβάνει όλα τα διαδικαστικά ώστε να διασφαλίσει την ομαλή έκβαση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συνεργασιών.

 • Το δίκτυο παρέχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση;
  Το δίκτυο μπορεί να προσφέρει βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις που αναζητούν δανειακά ή επιχειρηματικά κεφάλαια μέσω της συμμετοχής τους σε διάφορα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, κυρίως όσα απευθύνονται σε ΜΜΕ, αλλά δεν παρέχει απευθείας χρηματοδότηση στις επιχειρήσεις. Το δίκτυο μπορεί επίσης να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα αποτελέσματα που προκύπτουν από ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης.

 • Μπορεί να βοηθήσει το δίκτυο σε θέματα μάρκετινγκ και εμπορικών συναλλαγών;
  Το δίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε επιχειρηματικούς εταίρους και να αναπτύξετε διεθνείς επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες ή οργανισμούς, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

 • Μπορεί το δίκτυο να με βοηθήσει στην υποβολή πρότασης στο πλαίσιο μιας προκήρυξης προγράμματος και στην αναζήτηση εταίρου για συνεργασία;
  Το δίκτυο παρέχει εκτενείς πληροφορίες και συμβουλές προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να υποβάλουν επιτυχώς τις προτάσεις τους αλλά και να βρουν ερευνητικούς συνεργάτες από όλη την Ευρώπη.

Περιοχή μελών - Εγγραφή στο Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το enterprise europe network, εγγραφείτε στο newsletter

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 12:51

Παρακαλώ περιμένετε...