Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:45

Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ: Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία :

Χρηματοδοτήσεις


Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Στοχεύει στην η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, με σκοπό να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.

Η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» και για τις κατηγορίες αιτήσεων 1, 2 και 3 του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Επίσης η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» παρατείνεται έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η Δράση κατανέμεται σε τρία (3) επιμέρους Προγράμματα Κρατικών Ενισχύσεων:

  • Πρόγραμμα Ι: «Ψηφιακά Εργαλεία MME»,
  • Πρόγραμμα ΙΙ: «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών»,
  • Πρόγραμμα IΙΙ: «Ψηφιακές Συναλλαγές».

Το Πρόγραμμα I «Ψηφιακά Εργαλεία MME» παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό την ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, μέσα από τη χρήση διαφόρων ψηφιακών εργαλείων.

Μέσω του Προγράμματος II «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών», προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, θα επιδοτηθούν ψηφιακές επενδύσεις, με την μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, ύψους από 200.000 ως 2 εκατ. ευρώ, για την ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών cloud.

Τέλος, το Πρόγραμμα III «Ψηφιακές Συναλλαγές» περιλαμβάνει την αναβάθμιση ή αντικατάσταση ταμειακών μηχανών, καθώς και στην αντικατάσταση παλαιών μηχανημάτων POS.

Δείτε:

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


ANKO ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.
Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

 


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Επιστροφή στο "Enterprise Europe Network"

Twitter FacebookDigg Delicious GoogleYahoo_myweb RedditWindows_liveMagnoliaBlinklistFurlTechnoratiSpurl

Enterprise Europe Network : Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ: Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης

Ανακοίνωση παράτασης υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» και για τις κατηγορίες αιτήσεων 1, 2 και 3 του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές»

 

 


Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Σημαντικά διαθέσιμα κονδύλια για τις μεταποιητικές, εξωστρεφείς επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Δράσης "Επιχειρούμε Εξω" του ΕΠΑΝΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020, που ολοκληρώνεται στις 20/5/2019

Η Δράση "Επιχειρούμε Εξω-Υποστήριξη Διεθνούς Παρουσίας ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό" του ΕΠΑΝΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020 ολοκληρώνεται στις 20/5/2019. Σημαντικός αριθμός διαθέσιμων κονδυλίων για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.


Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου «Δημόσιες συμβάσεις προμηθειών, υπηρεσιών και έργων στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας

Πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου «Δημόσιες συμβάσεις προμηθειών, υπηρεσιών και έργων στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας»


Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

Περιοχή μελών - Εγγραφή στο Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το enterprise europe network, εγγραφείτε στο newsletter

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη και Φιλοξενία ιστοσελίδας :: www.qv-web.eu

Όροι χρήσης - Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 11:45

Παρακαλώ περιμένετε...